Yardım DohTheme - Tema Yükleme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jurasic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jurasic

Kayıtlı Kullanıcı
XenForo Sürümü
XF 2.3.X
Öncelikle merhaba,

Temayı indirdim ve aşağıdaki sıralamayı takip ederek yüklemeyi gerçekleştirdim fakat temayı seçince tamamen beyaz sayfa ile karşılaşıyorum.
  1. 01_Install_addon dosyasının içerisindeki .zip klasörünü Add-ons bölümüne başarıyla yükledim.
  2. 02_Import_Style dosyasının içerisindeki style.xml klasörünün yükleme işlemini gerçekleştirdim.

Son düzenleme:
Çözüm
Öncelikle merhaba,

XenForo 2.3.6 sürümünü kullanıyorum. Flow adlı temayı indirdim ve aşağıdaki sıralamayı takip ederek yüklemeyi gerçekleştirdim fakat temayı seçince tamamen beyaz sayfa ile karşılaşıyorum.
  1. 01_Install_addon dosyasının içerisindeki .zip klasörünü Add-ons bölümüne başarıyla yükledim.
  2. 02_Import_Style dosyasının içerisindeki style.xml klasörünün yükleme işlemini gerçekleştirdim.
Ardından siteye giderek temayı Flow olarak seçtim ancak tamamen beyaz bir sayfa çıktı karşıma, bu durumu çözemedim. Herhangi bir yerde atladığım nokta mı mevcut, yardımcı olabilir misiniz?

Kullanılan Sürüm: XenForo 2.3.6
Yüklenecek Tema: Flow

Not: Default tema...
02_Import_Style dosyasının içerisindeki style.xml klasörünün yükleme işlemini gerçekleştirdim.
Bu duruma ek olarak upload dosyasını ve style.xml klasörünü .zip haline getirip direkt olarak yüklemeye çalıştım alternatif olarak ancak yeniden sonuç aynı, düzelme meydana gelmedi.

Öncelikle merhaba,

XenForo 2.3.6 sürümünü kullanıyorum. Flow adlı temayı indirdim ve aşağıdaki sıralamayı takip ederek yüklemeyi gerçekleştirdim fakat temayı seçince tamamen beyaz sayfa ile karşılaşıyorum.
Ardından siteye giderek temayı Flow olarak seçtim ancak tamamen beyaz bir sayfa çıktı karşıma, bu durumu çözemedim. Herhangi bir yerde atladığım nokta mı mevcut, yardımcı olabilir misiniz?

Kullanılan Sürüm: XenForo 2.3.6
Yüklenecek Tema: Flow

Not: Default tema seçiliyken herhangi bir hata almıyorum.

Merhaba, herşeyi eksiksiz bir şekilde uygularsanız, başarıya ulaşırsınız. XF 2.3.6 sürümünde test edilmiştir.

1.webp

Çözüm
Tema yükleme olayı standarttır aslında. Bu tarz temalarda klasör sırasına göre yükleme yapılır. Eğer yapamasaydın destek sağlardık. :)

Geri