[TRXF] Gemini Otomatik Cevap

xF2 Eklenti [TRXF] Gemini Otomatik Cevap 1.1.8

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRXFTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TRXFTR

XenForo Addons & Style
Developer
Administrator
Web
trxf.tr
TRXFTR Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

[TRXF] Gemini Otomatik Cevap - Gemini yapay zekâ modeli ile otomatik ve akıllı cevaplar yazan gelişmiş bir XenForo eklentisidir.

[TRXF] Gemini Otomatik Cevap, forumunuzda açılan yeni konulara Google Gemini yapay zekâ modeli ile otomatik ve akıllı cevaplar yazan gelişmiş bir XenForo eklentisidir. Topluluk etkileşimini artırmak, yeni açılan konuların yanıtsız kalmasını önlemek ve kullanıcılarınıza anında yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Description:
[TRXF] Gemini Otomatik Cevap
is an advanced XenForo plugin that uses the Google Gemini AI model to automatically and intelligently write replies to new...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

Ayarlarını ne şekilde yapmam gerekiyor ? ve forumda çalıştığını nasıl anlarım ?

Son düzenleme:
Konuyu tam olarak okusanız aslında her şeyi çözebileceksiniz. Gemini API Key

Hangi kullanıcının cevap vermesini istiyorsanız, o kullanıcının ID numarasını yazacaksınız.

Hocam URL'nin sonundaki ID numarasını eklenti seçeneklerindeki Bot Kullanıcı ID bölümüne yazacaksın.

tamam çözdüm kendi oluşturduğumuz konuya cevap vermiyor. ID kısmı yönetici olmayacak.

tamam çözdüm kendi oluşturduğumuz konuya cevap vermiyor. ID kısmı yönetici olmayacak.

ben yöneticiyim ve benim konulara cvp veriyor id kısmı gemini adında üye ol foruma onun id i olacak

Gemini çöktü mü cevap yazmıyor artık ?

Bilgi
Yükleniyor...
Sosyal Medyada Takip Edin:
Geri