• NOT: Premium eklentileri indirebilmek için öncelikle "HESABINIZI YÜKSELTMENİZ"gerekmektedir. Ardından dilediğiniz eklentiyi süre beklemeden indirebilirsiniz.
  • NOT: Premium eklentileri dağıtmak kesinlikle yasaktır. Aksi taktirde üyeliğiniz iade olmaksızın yasaklanacaktır.
[Xen-Soluce] SEO Optimization

XF Premium [Xen-Soluce] SEO Optimization 2.7.0 Fix 4

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRXFTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TRXFTR

Developer
Administrator
Web
trxf.tr
TRXFTR Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

[Xen-Soluce] SEO Optimization - Eklenti, forumunuzda bir çok SEO ayarları ve arama motoru optimizasyonu yapmanıza olanak tanır.

Eklenti, forumunuzda bir çok seo ayarları ve arama motoru optimizasyonu yapmanıza olanak tanır.

Description :
This add-on allows you to decide which content is indexed from the search engine and more. Feel free to make suggestions !

Ekli dosyayı görüntüle 3917Ekli dosyayı görüntüle 3918

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

TRXFTR kullanıcı adlı kişi [Xen-Soluce] SEO Optimization Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:

2.7.0 Fix 3

2.7.0 Fix 3
  • Undefined array key "meta_robots" src/addons/XenSoluce/SEOOptimization/XF/Sitemap/Thread.php:9
2.7.0 Fix 2
  • Column definition 'xs_seo_meta_robots' does not exist therefore it cannot be changed
2.7.0 Fix 1
  • Column definition 'xs_seo_title' does not exist therefore it cannot be changed
Update 2.7.0
  • This version of the add-on is now compatible with the version 2.3.0+ of XenForo.
  • This...

Güncellemenin devamını inceleyin...

Merhaba, 2.3 kullanıyorum bu eklentinin gerçekten artısı olur mu? 2.3 seo için yeterli alt yapıya sahip değilmi? boşa yük bindirmemek ve hata yapmamak adına gerçekten bu eklentiyi kurmalımıyım fark yaratırmı öğrenmek istedim

Merhaba, 2.3 kullanıyorum bu eklentinin gerçekten artısı olur mu? 2.3 seo için yeterli alt yapıya sahip değilmi? boşa yük bindirmemek ve hata yapmamak adına gerçekten bu eklentiyi kurmalımıyım fark yaratırmı öğrenmek istedim

Eklentinin eksi yönleri yok. Foruma yük falanda bindirmez. Meta kelimeleri vs. ayarlamana güzel olanak tanır. He bu tüm işlemler SEO bakımından fark yaratırmı yaratmaz mı bilmem. Resmi sitesinde farkettiğini belirtiyor. Genelde kötü bir yorum görmedim açıkçası.

xss.webp
Resource manager ile birlikte çalıştığında bu hatayı alıyorum kategori düzenlerken ve kaynak eklerken neden kaynaklı acaba @TRXFTR

Tablonu onarmayı bir denermisin.

Geri