• NOT: Premium eklentileri indirebilmek için öncelikle "HESABINIZI YÜKSELTMENİZ"gerekmektedir. Ardından dilediğiniz eklentiyi süre beklemeden indirebilirsiniz.
  • NOT: Premium eklentileri dağıtmak kesinlikle yasaktır. Aksi taktirde üyeliğiniz iade olmaksızın yasaklanacaktır.
[XenCustomize] News Publisher: Home Page, Portal & CMS

XF Premium [XenCustomize] News Publisher: Home Page, Portal & CMS 2.3.8

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRXFTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TRXFTR

Developer
Administrator
Web
trxf.tr
TRXFTR Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

XenCustomize] News Publisher: Home Page, Portal & CMS - Eklenti, forumunuzda dinamik biçimde haber bölümü oluşturmanıza olanak tanır.

Eklenti, forumunuzda dinamik biçimde haber bölümü oluşturmanıza olanak tanır.

Description:
At the heart of this addon is the innovative Categorized News Index, offering a clean, organized, and user-friendly way to display your news stories. Unlike typical mixed-content displays with pagination, the categorized index presents news in easily accessible sections, enhancing the user experience and engagement.

NOT : Premium eklentileri...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

TRXFTR kullanıcı adlı kişi [XenCustomize] News Publisher: Home Page, Portal & CMS Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:

2.3.8 - Change News Dates & Times, Carousel Slider, Avatar Display Toggle, and More!

We’re excited to bring you another feature update this month, packed with powerful new features, styling improvements, and bug fixes to enhance your news publishing experience!

One of the major updates in this release is the ability to change news dates and times. Admins and editorial teams can now modify both the publish date & time and the last edit date & time, ensuring greater flexibility and accuracy when managing news stories. To maintain...

Güncellemenin devamını inceleyin...

Benim eklenti ile ilgili tek bir sorum olacak.

Makaleler sekmesi oluşturdum header da ve yeni girdiğim makale en üstte olması gerekiyorken en altta yer alıyor. Ayarlarına baktım ama bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Bu eklenti için pek bir bilgim yok ama müsait zamanımda incelerim ve dönüş sağlarım.

Geri