Yardım Forum dili türkçeydi forum birden ingilizce oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3GEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3GEN

Kayıtlı Kullanıcı
Forum URL
yorumsuz.net
XenForo Sürümü
XF 2.3.X
dil paketini tekrar yükledim aktif ettim türkçeyi ama hala ingilizce bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz ?

tekrar yükledim türkçe oldu hemen sonra yine ingilizce oldu : ( 2.3.7 sürüm forum kullanıyorum dil paketi 2.3.4 galiba ondan olabilir mi ?

tekrar yükledim türkçe oldu hemen sonra yine ingilizce oldu : ( 2.3.7 sürüm forum kullanıyorum dil paketi 2.3.4 galiba ondan olabilir mi ?

AdminCP - Languages bölümünden Türkçe dili varsayılan olarak seçin.

Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Chrome yada kullandığınız tarayıcınızın gizli sekmesi mevcut. Gizli sekmede yeni bir sayfa açıp forum adresinizi yazın girin. Türkçe çıkacaktır.

Chrome yada kullandığınız tarayıcınızın gizli sekmesi mevcut. Gizli sekmede yeni bir sayfa açıp forum adresinizi yazın girin. Türkçe çıkacaktır.
evet o gizli sekmede düzeldi türkçe oldu ama benim gibi bilmeyenler siteye gelince böyle mi yapacak acaba ?

Hayır, otomatik olarak herkesin dili Türkçe olacak.

Hayır, otomatik olarak herkesin dili Türkçe olacak.
Chrome da dediğiniz gibi yaptım oldu ama microsoft edge tarayıcıda durum değişmedi orada da mı gizli sekme ayarını yapacağım ?

microsoft edge de durum düzelmedi

2.3.7 dil paketi varmıydı sizde forumda bulamadım da belki onu yüklersem düzelir

2.3.7 dil paketi varmıydı sizde forumda bulamadım da belki onu yüklersem düzelir

Hocam paketler aynı sadece sürümler güncel. Eğer Türkçe dili işaretlediyseniz herkes görür. Forum adresinizi paylaşın bakalım.

Bilgi
Yükleniyor...
Sosyal Medyada Takip Edin:
Geri